Proiect casă modernă ți utilă 1

Proiect casă modernă ți utilă 1Vă prezint în cele ce urmează un proiect casă modernă din containere. Eu am schițat proiect pentru casa containere deoarece în ultimul timp varianta aceasta este tot mai studiată și chiar apreciată și de noi românii. În multe alte țări precum și în America acet tip de case are vechime deja. Dar dacă vă place proiectul sau dacă sunteți în căutarea de proiecte pentru case moderne și utile vă stăm la dispoziție cu idei, schițe, randări și machete 3D arhitecturale. Suntem creativi și practici cu experiență de peste 15 ani în machetare și proiectare. Vă punem la dispoziție și poze cu macheta casei cât și posibilitătile de amplasare a mobilierului de interior.

Proiect casă modernă din containere.

Am mobilat toată casa la scara de  1/50 pentru a vedea „ în mod real ” spațiul util al fiecărei încăperi. Bucătăria foarte utilă cu suficient spațiu pentru o familie cu 4 membri. Sunt disponibile 4 dormitoare ( sau 3 dormitoare și 1 birou) 2 băi și un living foarte spațios. Terasa vă poate oferi oricând un loc de relaxare și cred eu n-ar trebui să lipsească de la nici o casă.

Această casă modestă și modernă este amplasată pe un teren în pantă suspendată pe piloni în partea dreaptă și așa cum se vede în poze, aici este amenajat un spațiu pentru gararea mașinii.

 

Comentarii?