Proiect casă medie și utilă 2

Acest proiect este pentru o casă  medie și utilă, adică doar 2 dormitoare, living, baie, bucătărie,  și un spațiu tehnic. Este o casă medie și modestă din containere,  în suprafață de 58 mp. Casa este foarte practică pentru o familie la început de drum cu bani puțini. Prețul  de la 10 000 euro – dotări minime.  Când timpul vă impune, iar banii vă permit această casă poate fi extinsă amenajând și spațiul din mansardă. O casă mică și modestă este dorința unei familii tinere care dorește să aibă cât mai repede propria lor locuință, fără prea multe datorii la bancă sau la rude.

Proiect casă medie și utilă

Desigur că dacă nu apreciați varianta caselor din containere puteți alege alte tipuri de construcții, însă proiectul vă poate fi de folos ajutându-vă să scoateți mai puțini bani din buzunar construind o casă utilă și foarte frumoasă. Fiecare spațiu este bine calculat pentru a evita spațiile nefolosite dar consumatoare de energie. Înainte de a proiecta o casă este foarte important să știți ce rol va avea fiecare spațiu și așa să hotărâți și dimensiunile acelui spațiu. Astfel evitați spațiile moarte, nefolosite care pot consuma mulți bani. Nu proiectați și nu construiți  „cum o fi”. Neorganizarea și graba vă vor costa mulți bani și probabil veți fi nemulțumiți toată viața.

casa-container-interior

Design interior casă medie.

Amenajarea spațiului din interior vă permite să locuiți într-un mediu plăcut și relaxant. Bucătăria oferă spțiu suficient pentru o familie cu 4 membri. Dormitoarele pot fi amenajate după plăcerea fiecăriua, iar mobilierul amplasat de noi în pozele din machetă sunt la scara de 1/50 reprezentând dimensiunile „reale” conforme cu scara machetei.

Comentarii?